Tender: Q&A form RFQ No.taqarib-Libya-2021-049 - Provision of cold mix asphalt

Company name: DAI Global

City: Tripoli

Category name: Supplies / Other /

Issued: 2021-09-07

Tender type: Free

Close Date: 2021-09-13

Cost: 0.00

Ref No.
#RFQ No.taqarib-Libya-2021-049-Q&A

Description:

September 08, 2021

 
  Text Box: SOLICITATION QUESTIONS & ANSWERS

 

 

Solicitation #

RFP No.taqarib-Libya-2021-049

Solicitation Name:

Provision of cold mix asphalt

Questions Deadline:

September 07, 2021, at 15:00 Libya time

Revised Proposals Deadline:

September 13, 2021, at 23:59 Libya time

 

Question # 1:

Do you prefer importing from the local market or importing from international markets?

Answer # 1:

From local or international as long as the delivery is within the time frame stated in the RFP

Question # 2:

Do you have a forklift in delivery warehouse?

Answer # 2:

No. All offloading equipment costs should be included in the quotation.

Question # 3

can we offer the size of 20 KG or should we change the bag to 25 kg?

Answer # 3:

No. the required is 25 kg per bag.

Question # 4:

Manufacture standard package is 20 kg/bag, not 25 kg, as you require 4900 bags of 25 kg bag, so how about I quote you 6125 bags of 20 kg bag? So the quantity is the same per Kg.

Answer # 4:

No. there is no manufacture standerd for cold mix packaging and the required size is 25 Kg per bag.

Question # 5:

Which cold asphalt grades are required:

1-     Superior cold asphalt, it's all-weather to use, even works in rainy and wet conditions.

2-     Basic cold asphalt, it's only suitable for dry place repair, can't work in

wet conditions,

Answer # 5:

Basic cold asphalt

Question # 6:

How does the tender assess the quality of the product supplied? Is it purely assessed on the lowest USD cost?

Answer # 6:

The product must have either ISO or any other accredited quality certificates and Yes. The awarding is based on the Lowest price, Technically acceptable offer.

Question # 7:

Our product is available in bulk sacks, further reducing the cost, is there an opportunity to provide costs for this option?

Answer # 7:

No. cost must be advised as requested in attachment A infrastructure.


Question # 8:

Would there be an opportunity for us to provide a sample product to demonstrate the product quality?

Answer # 8:

no need for a sample, an ISO or any other accredited quality certificates for the product will do.

Question # 9:

Whats The deadline to submit our proposal? Is it 12 or 13 September? Page 2 point no. 6 shows the deadline is September 13, while page 3 point 10 shows the deadline is September 12, 2021.

Answer # 9:

The Correct deadline for receiving your proposal is September 13, 2021, at 23:59 Libya time

 


Download Files