Tender: RFQ for Provision of cold mix asphalt

Company name: DAI Global

City: Tripoli

Category name: Other /

Issued: 2021-09-03

Tender type: Free

Close Date: 2021-09-12

Cost: 0.00

Ref No.
#No.taqarib-Libya-2021-049

Description:

Request for Quotation (RFQ) RFQ No.taqarib-Libya-2021-049 - Provision of cold mix asphalt

  • Issue Date: September 03, 2021.
  • Deadline for Receipt of Questions: Questions are due by email no later than 14:00 Libya time on September 07, 2021, at  ProcurementLGCS@dai.com .
  • Deadline for Receipt of Proposals/offers:  The deadline for receiving Proposals is no later than 23:59 Libya time on September 12, 2021 LGCSProcurementINBOX@dai.com Email only.
  • An award will be made An award will be made to the responsible bidder whose bid is responsive to the terms of the RFQ and is most advantageous to DAI, considering price or/and other factors included in the RFQ. To be considered for the award, bidders must meet the requirements identified in Section 14, “Determination of Responsibility”. No discussions or negotiations are permitted with bidders, and therefore bidders shall submit their best and final price.
  •  

 

LGCS Procurement Team Wish you all the best,

 

LGCS Procurement Team

 

September 08, 2021

 
  Text Box: SOLICITATION QUESTIONS & ANSWERS

 

 

Solicitation #

RFP No.taqarib-Libya-2021-049

Solicitation Name:

Provision of cold mix asphalt

Questions Deadline:

September 07, 2021, at 15:00 Libya time

Revised Proposals Deadline:

September 13, 2021, at 23:59 Libya time

 

Question # 1:

Do you prefer importing from the local market or importing from international markets?

Answer # 1:

From local or international as long as the delivery is within the time frame stated in the RFP

Question # 2:

Do you have a forklift in delivery warehouse?

Answer # 2:

No. All offloading equipment costs should be included in the quotation.

Question # 3

can we offer the size of 20 KG or should we change the bag to 25 kg?

Answer # 3:

No. the required is 25 kg per bag.

Question # 4:

Manufacture standard package is 20 kg/bag, not 25 kg, as you require 4900 bags of 25 kg bag, so how about I quote you 6125 bags of 20 kg bag? So the quantity is the same per Kg.

Answer # 4:

No. there is no manufacture standerd for cold mix packaging and the required size is 25 Kg per bag.

Question # 5:

Which cold asphalt grades are required:

1-     Superior cold asphalt, it's all-weather to use, even works in rainy and wet conditions.

2-     Basic cold asphalt, it's only suitable for dry place repair, can't work in

wet conditions,

Answer # 5:

Basic cold asphalt

Question # 6:

How does the tender assess the quality of the product supplied? Is it purely assessed on the lowest USD cost?

Answer # 6:

The product must have either ISO or any other accredited quality certificates and Yes. The awarding is based on the Lowest price, Technically acceptable offer.

Question # 7:

Our product is available in bulk sacks, further reducing the cost, is there an opportunity to provide costs for this option?

Answer # 7:

No. cost must be advised as requested in attachment A infrastructure.


Question # 8:

Would there be an opportunity for us to provide a sample product to demonstrate the product quality?

Answer # 8:

no need for a sample, an ISO or any other accredited quality certificates for the product will do.

Question # 9:

Whats The deadline to submit our proposal? Is it 12 or 13 September? Page 2 point no. 6 shows the deadline is September 13, while page 3 point 10 shows the deadline is September 12, 2021.

Answer # 9:

The Correct deadline for receiving your proposal is September 13, 2021, at 23:59 Libya time

 


Download Files